Cetaphil Oily Skin Cleanser Review och pris: Hur man använder det?

By | August 7, 2023

Välsignad (eller förbannad) med fet hud, jag är alltid på jakt efter en rengöring som kommer att hålla mitt ansikte från att bli ett oljeraffinaderi. Jag har hört att Cetaphils Oily Skin Cleanser har varit en livräddare för flera individer. För att sätta det på prov testade jag produkten och gav er en detaljerad recension av Cetaphil Oily Skin Cleanser också! Här har jag diskuterat förpackningar, ingredienser, funktioner och fördelar, och så mycket mer! Om detta intresserar dig, läs vidare för att ta reda på om den här produkten är värd din tid och pengar.

Recension av Cetaphil OS Cleanser för fet hud

Beskrivning och förpackning

Förpackningen är ganska blygsam, en enkel vit. Detta ger mig intrycket att de inte spelar några spel med produkten, och de fokuserade inte för mycket på att få den att se för snygg ut, på grund av hur säkra de är på kvaliteten på den. Det är alltid bra.

Ingredienser

AQUA (RENAT VATTEN/EAU PURIFIÉE), PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMAT (OCH)PEG-7 GLYCERYL COCOATE, NATRIUMLAUROYLSARCOSINAT, ARYLATER/STEARETH-20 METAKRYLAT COPOLRETH, GLYCERYL- GLYCEL, GLYCERYL, GLYCEL FENOXYETANOL, PARFUM (MASKERING DOFT/DOFT MASQUANTE), PANTENOL, PEG-60 HYDROGENERAD RINOLJA, DINODIUM EDTA, METYLPARABEN.

Egenskaper och fördelar med Cetaphil Oily Skin Cleanser

 • Idealisk för dagligt bruk.
 • Bäst resultat ses när den används två gånger om dagen.
 • Det tvättas bort rent, så det finns inga rester.
 • Den är idealisk för dem som lider av fet, aknebenägen och fläckig hud.
 • Det upprätthåller PH-balansen i din hud.
 • Icke-komedogen

Fördelar

 • Hjälper till att bli av med akne.
 • Produktens formel skummar upp för enkel användning.
 • Den tar försiktigt bort oljan och orenheter som fastnat i din hud.
 • Cetaphil Oily Skin Cleanser rengör porerna.
 • Du kommer att upptäcka att ditt ansikte känns rent och mindre fet än det brukade göra timmar efter.
 • Det är icke-komedogent, vilket innebär att det inte kommer att orsaka några ytterligare utbrott.
 • Lämplig för känslig hud.

Nackdelar

 • Den innehåller en lätt medicinsk lukt, som kanske inte är tilltalande för vissa människor.
 • Det skummar inte så mycket som det borde, vilket kräver att du använder mer produkt för att arbeta upp ett lödder.

Min erfarenhet av Cetaphil Oily Skin Cleanser

Min hud är ganska fet. Det är så illa att om jag tvättar ansiktet på morgonen kommer jag att behöva använda en vävnad först efter en timme eller så för att kontrollera oljan. Jag har gått igenom otaliga produkter och försökt hitta något som skulle hålla oljan i schack och förhindra utbrott. Det fungerade alltid på ett eller annat sätt. Om det höll oljan borta skulle jag vakna nästa morgon för att hitta några finnar. Det blev ingen vinst med min hud. Jag spenderade timmar på internet och letade upp produkter som var avsedda att bekämpa fet hud. Det slutade med att jag gjorde många köp av desperation och hopp. Jag släppte inte heller min ficka lätt; om det fungerade hade jag inget emot att spendera lite extra pengar. Det är trots allt mitt ansikte!

När jag fortsatte med min vanliga forskning, stötte jag på Cetaphil Oily Skin Cleanser men tänkte ingenting på det. Det var trots allt inget imponerande med det och dessutom var det inte dyrt! Vid det tillfället borrades det in i mitt huvud att om det inte är dyrt så skulle det inte fungera på min hud. Till min tur har jag en kombination av fet och känslig hy. Så allt för hårt skulle omedelbart bryta ut mig. Ni kan föreställa er mitt nödläge. Jag hade inga alternativ så jag tänkte att jag skulle ge det här ett försök. Tro mig, jag är glad att jag gjorde det. Förändringen skedde inte omedelbart eller över en natt, men under loppet av en vecka märkte jag mindre utslag och vid slutet av månaden hade jag knappt några utslag! Jag märkte också att ärren och fläckarna som aknen lämnat efter sig sakta började blekna.

Som nämnts tidigare, även om förpackningen inte är så snygg, gör den jobbet, så det är inte jag som ska klaga. För mig placerar produktens effektivitet mycket högre än utseendet och känslan. En annan punkt som jag inte kunde ignorera var hur prisvärd denna rengöring var. Det kan lätt hittas i snabbköpet eller en onlinebutik, vilket är extremt bekvämt. Det enda problemet jag hade med produkten var det faktum att den inte skummar upp mycket. Detta krävde att jag använde lite mer än jag trodde att jag behövde. Så jag var tvungen att göra ett återköp ganska snabbt. Det är dock inte så illa. Det varade i nästan en och en halv månad. För priset som jag betalade och kvaliteten på produkten trodde jag att jag kunde förbise denna faktor. Sammantaget är detta en utmärkt produkt.

Hur man använder Cetaphil Oily Skin Cleanser?

 1. Krama två ärtstorlekar på din handflata och gnugga ihop händerna för att skapa en skummig konsistens.
 2. Applicera skummet på din våta hud och massera försiktigt ansiktet.
 3. Skölj av den med vatten och torka torr.
 4. Följ upp med ansiktsvatten, serum, fuktkräm och solkräm.

Hållbarhetstid

24 månader från tillverkningsdatum

Kvantitet

125 ml

Kommer jag att rekommendera det?

Ja. Om du har fet hy och har väntat på att få tag på en bra rengöring som kommer att bekämpa oljan och acne, då är detta den perfekta produkten för dig. Dessutom är den också lämplig för dem som har känslig hud som tenderar att bryta ut på grund av hårda produkter. Ge den här produkten en chans som jag gjorde! Och jag försäkrar att du inte kommer att ångra dig.

Köplänk

Köp nu

Jag förstår fullständigt eländet med att ha fet hud. Det kanske bara närmar sig lunchtid, men för ditt ansikte kan det kännas att det närmar sig slutet på dagen! Det slutar med att du ser trött och sliten ut, och den glansen i ditt ansikte kommer i vägen för dina dagliga aktiviteter. Oftast börjar jag till och med känna mig illamående och smutsig när jag känner oljan i ansiktet. Om dina bekymmer är ungefär som mina, så rekommenderar jag starkt att du provar Cetaphil Oil Cleanser. Gå om dina uppgifter och erövra världen, skina fri!
https://www.youtube.com/watch?v=9CTinTCmzX0

Rekommenderade artiklar

var den här artikeln hjälpsam?

Följande två flikar ändrar innehållet nedan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *