De bäst klädda människorna vi såg i Manchester den här veckan

By | August 19, 2023

En eftertraktad värmebölja har drabbat Manchester efter en ganska blöt och eländig månad. Människor får ut det mesta av sin sommargarderob medan solen skiner – så länge det håller i sig – innan den gömmer sig undan ett år till.

Med slutet av en säsong kommer en ny och just nu är det kampen mellan de som håller fast vid sommaren mot andra som är redo att omfamna hösten.
Vi gick runt i stadskärnan och frågade folk vad de ser mest fram emot med hösten som en del av vår Steal Their Style-serie, där en man säger att han inte kan vänta med att se baksidan av sommaren.

Prova MEN Premium GRATIS genom att klicka här för inga annonser, roliga pussel och briljanta nya funktioner.

Jada Giwa

En kvinna som inte låter säsongen definiera sin stil är 25-åriga Jada Giwa från London. Istället för att klä sig efter vädret föredrar Jada att bära ljusa färger och glänsande plagg, och jag kan säga att det definitivt återspeglar Jadas varma och sprudlande personlighet.

“Jag har på mig några Nike P6000, jag gillar dem verkligen eftersom de är guld och glänsande. Jag gillar att bära ljusa och färgglada kläder. Jag har också på mig en randig, vintage cami-topp och en brun vintage skinnjacka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *