En ärlig recension av Fenty Hella Thicc Volumizing Mascara

By | August 7, 2023

Med Well+Good SHOP lägger våra redaktörer sina år av know-how i arbete för att välja produkter (från hudvård till egenvård och mer) som de slår vad om att du kommer att älska. Medan våra redaktörer självständigt väljer dessa produkter, kan ett köp via våra länkar tjäna Well+Good en provision. Glad shopping! Utforska BUTIKKEN

Det här kan vara en kontroversiell uppfattning, särskilt som skönhetsredaktör, men om jag hade fastnat på en öde ö och behövde en hypotetisk skönhetsprodukt för att hjälpa mig igenom, skulle mascara vara den sista på min lista. Mina fransar är poker raka (vilket är vanligt för asiater) och kan vara svåra att hålla en locka. När jag hade fransförlängning var det helt fantastiskt, men det är ett skönhetsåtagande jag inte är redo att återvända till, eftersom mina naglar och hår redan är mycket underhållsfritt!

Hur som helst, jag är ingen mascarahatare, men jag har inte haft den bästa lyckan – många av mina favoriter, som Marc Jacobs Beautys Velvet Noir och CoverGirls Total Tease, har lagts ned. Det krävs något speciellt för att få mig och mina fransars uppmärksamhet nuförtiden. Som tur är är jag glad att kunna rapportera att jag har burit mascara nästan varje dag, och jag har Rihanna att tacka, eller närmare bestämt Fenty Beauty från Rihanna Hella Thicc Volumizing Mascara ($19).

Hur det fungerar

Hella Thicc syftar till att ge dig vad den säger i sitt namn: tjocklek och va-va-volym. Ända sedan det skakade skönhetsbranschen med sin debut 2017 har Fenty blivit känt för sina innovativa formler och förpackningar. Både Hella Thiccs tub och mascaraborste har en distinkt avsmalnande design. Det oktagonformade röret ger ett fast grepp (ungefär som Flyliner Longwear Liquid Eyeliner). Samtidigt är mascaraborsten avsmalnande och tunnare jämfört med märkets Full Frontal mascara, som har en fluffig, oval borste.

Även om det inte finns några specifika ingrediensbeteckningar (det verkar inte finnas några växtbaserade oljor för återfuktning, eller sånt), är den gjord för att vara överföringsresistent, svettsäker och fukt- och vattenbeständig.

Min ärliga recension

För alla som letar efter en dupe för Marc Jacobs Beauty Velvet Noir är den här något att överväga, särskilt eftersom de båda föll under samma skönhetsinkubator, Kendo Brands. Kirbie Johnson, som är värd för skönhetspodden Gloss Angeles och är ett inbitt fan av Marc Jacobs Beauty Velvet Noir, säger att även om det inte är en exakt “dupe”, så är det ett anständigt alternativ till den älskade Velvet Noir. Jag måste hålla med om – formulan är väldigt pigmenterad och den gav ett stort lyft och drama till mina fransar.

Foto: Marie Lodi

Slitaget var också imponerande; efter att ha gått ut på middag med vänner såg mina fransar fortfarande bra ut i slutet av natten utan några tecken på överföring eller klumpar. En sak som jag märkte var att den har ett mer spindelaktigt utseende, men om du inte föredrar det kan du använda en franskam för att separera och ta bort åtkomsten. Om du är sugen på en supersvart mascara som tar fram dina ögon och ger dig intensiv volym, plocka upp Hella Thicc på din nästa skönhetsshoppingresa.

Våra redaktörer väljer självständigt dessa produkter. Att göra ett köp via våra länkar kan tjäna Well+Good i provision.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *