Kérastase’s Split-Ends Serum sparar mig tid och pengar på trimning

By | August 11, 2023

Med Well+Good SHOP lägger våra redaktörer sina år av know-how i arbete för att välja produkter (från hudvård till egenvård och mer) som de slår vad om att du kommer att älska. Medan våra redaktörer självständigt väljer dessa produkter, kan ett köp via våra länkar tjäna Well+Good en provision. Glad shopping! Utforska BUTIKKEN

Låt oss inse det: kluvna toppar är fienden till varje kvinna med torrt, törstigt hår. Men för lockiga tjejer som jag kan de vara det särskilt ostyrig. Ändå har jag inte klippt mig sedan april (vem har tid!) och efter månader i sol och saltvatten börjar det synas. Mina toppar är trötta. De är inte längre släta eller återfuktade, medan resten av mitt hår känns grövre i allmänhet. Det var därför det var dags för en hårvårdshake-up.

Kerastase Nutri-Supplement Split Ends Serum ($45) visar sig vara en sann krigare i kampen mot mina torra, döda rankor, och täcker effektivt mina kluvna toppar med ett silkeslent, närande lager som får mitt hår att se ut som nytt när det torkar. Detta serum går utöver enbart estetik; det tränger djupt in i varje hårstrå och säkerställer att mitt hår inte bara tillfälligt lappas upp på utsidan, utan genuint vårdas tillbaka till hälsan. Dess lätta formel skapar en slags skyddssköld, förhindrar ytterligare skador samtidigt som de ger kluvna toppar en chans att läka.

Kérastase, Nutri-Supplement Split Ends Serum — $45,00

  • Kappar kluvna toppar för mjukhet och glans
  • Vårdar och stärker med växtproteiner
  • Återfuktande, men inte för tung eller fet
  • Infunderad med hårbotten-boostande niacinamid
  • Bekväm droppflaska
  • Dyrt för en liten flaska (50 ml)

Hur det fungerar

Bland den imponerande uppsättningen av ingredienser framstår niacinamid som ett hemligt vapen i detta serum. En form av vitamin B3, det används ofta som ett ljusare, barriärhöjande medel i hudvårdsprodukter, men är också bra för hårhälsa. Niacinamids förmåga att förbättra hudens barriärfunktion sträcker sig till din hårbotten, vilket säkerställer en hälsosammare miljö för hårväxt och starkare, gladare hårstrån.

Det finns också en mängd växtbaserade proteiner i formulan, som arbetar för att dra ihop ostyriga kluvna toppar och “belägga” dem för en slätare, silkeslenare look och känsla. Hår består huvudsakligen av ett protein som kallas keratin, som ger den strukturella ramen för varje hårstrå. Proteinbaserade produkter fungerar genom att binda till rankornas yta och fylla på varje sträng för att förbättra dess struktur, styrka och utseende.

Tillsammans i ett kraftfullt koncentrat förseglar Kérastate Split Ends Serum omedelbart kluvna toppar för glänsande, friskare hår, samtidigt som det tillför en explosion av långvarig återfuktning för långvarig läkning.

Varför jag älskar det

Redan första gången jag kammade detta serum genom mina trådar slogs jag av hur lätt det täckte mina kluvna toppar. Mina lockar – som lämnats uttorkade och livlösa efter en sommar av UV-strålar, värme, klor och saltvatten – har fått nytt liv och känns mjukare, studsare och vackert förnyade.

Det som utmärker Kérastases Split Ends Serum är dess oöverträffade återfuktande kraft. Oljan absorberar som en dröm och ger en infusion av fukt som känns som en lång drink vatten för mina törstiga folliklar. Allt jag gör är att pressa några droppar av oljan i mina händer och dra den genom mina våta trådar, vilket omedelbart återfuktar dem efter duschen. Den bästa delen? Fukten avdunstar inte i tunna luften. Den stannar med mig hela dagen, även genom Nästa dag, vilket säkerställer att mitt hår förblir berörbart mjukt och otroligt näring i timmar i sträck.

Foto: Författare

Jag har testat detta serum i en hel månad, och resultaten har varit inget annat än häpnadsväckande. Mitt hår har genomgått en märkbar förvandling; mina individuella lockar är blankare, slätare och mer definierade än de var innan jag använde Kérastases behandling. Specifikt är ändarna inte alls lika tråkiga som de var för fyra veckor sedan, vilket är ett bevis på hur bra det här faktiskt fungerar.

Mitt enda klagomål är att det är ganska dyrt för mängden produkt du får. En 50 ml. flaskan är för närvarande $45 vilket inte är det den där mycket valuta för pengarna. Jag har tjockt hår vilket betyder att jag naturligt använder mer produkt – efter en månads användning varannan dag har jag ungefär halva flaskan kvar, kanske till och med lite mindre. Som sagt, jag försöker använda det sparsamt för att njuta av varje ögonblick, jag älskar det så mycket. Även om jag tar slut kommer jag förmodligen att köpa en till flaska – nu för tiden, $45 är billigare än en frisyr, trots allt.

Våra redaktörer väljer självständigt dessa produkter. Att göra ett köp via våra länkar kan tjäna Well+Good i provision.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *